记忆末班车

借一份温暖,怀抱这份孤寂

杂七杂八 写日志 | 写影评 | 管理日志

编辑 | 删除 Drenched

期七启 发布于:

When minutes become hours 当分钟成为时钟,

When days become years 当日子成为年岁,

And I don’t know where you are 我不知道你身处何处。

Color seems so dull without you 没有你色彩看上去如此灰暗。

Have we lost our minds? 我们已经失去了理智?

What have we done? 我们做了什么?

But it all doesn’t seem to matter anymore 但这一切似乎并不重要了。

When you kissed me on that street, I kissed you back 当你在这条街上吻了我,我回吻着你,

You held me in your arms, I held you in mine 你拥我入怀,我拥抱住你。

You picked me up to lay me down 你抱起我俯身下来,

When I look into your eyes 当我看着你的眼睛,

I can hear you cry for a little bit more of you and I 我能听到你为了我们轻轻的哭泣。

I’m drenched in your love 我已经湿透在你的爱里,

I’m no longer able to hold it back 我不再能够拿回来。

Is it too late to ask for love? 现在要爱是不是太迟了?

Is it wrong to feel right? 感觉良好是否错误?

When the world is winding down 当世界蜿蜒而下,

Thoughts of you linger around 对你的思念萦绕四周。

What have we done? 我们做了什么?

When you kissed me on that street, I kissed you back 当你在那条街上吻住我,我回吻着你

You held me in your arms, I held you in mine 你拥我入怀,我也拥抱住你。

I’m drenched in your love 我已经浸透在你的爱里。

I’m no longer able to hold it back 再也不能够拿回来。

期七启 (弗里曼特尔)

女 10岁 摩羯座