judyval

电影圈圈。。。

编辑 | 删除 花边消息~

judyval 发布于:

近期(2009年4月)发行新专辑的鲍勃·迪伦在访谈中提到了VK(全文参见:http://www.huffingtonpost.com/2009/04/13/bob-dylan-interview-talks_n_186297.html ),这里节选相关的部分:

BD: Funny thing about actors and that identity thing. Every time I run into Val Kilmer, I can't help myself. I say, "Why, Johnny Ringo - you look like somebody just walked on your grave." Val always says, "Bob, I'm not Johnny Ringo. That's just a role I played in a movie." He could be right, he could be wrong. I think he's wrong but he says it in such a sincere way. You have to think he thinks he's right.
BF: Do you think actors have to be sincere?

BD: Not at all. Mae West wasn't. She was just who she was on the screen.

实际上《墓碑镇》里Val扮演的是Doc Holliday,Johnny Ringo是他在剧中的死敌。鲍勃·迪伦说的"Why, Johnny Ringo - you look like somebody just walked on your grave."是决斗前Doc对Johnny的挑衅。鲍勃非常喜欢Doc Holliday这个角色,当年看了《墓碑镇》他就把Val喊到酒店聊了一个下午。事隔多年,鲍勃还是爱拿那句台词开玩笑。我猜他是希望Val以剧中的身份回应他“I'm your huckleberry”(这句是Ringo向厄普警长挑衅时,Doc挺身而出解围的台词。),实际上不少影迷希望Val对他们念这句台词,但他觉得怪怪的,实在盛情难却才低着头,目光游离地念出这句。。。话说回来,鲍勃大概是想說Val是个真诚的演员,做演员可以只演自己,能像Val这样完全变成另外一个人演戏更有趣。

墓碑镇 Tombstone(1993)

墓碑镇(1993)

双鱼的A大 (合肥)

女 双鱼座

60s(12)

70s(37)

80s(40)

90s(96)

00后(107)

电影人(86)