le nom du rose

编辑 | 删除 大侦探福尔摩斯:Sherlock Holmes

fon 发布于:

Sherlock Holmes (2009)

Director:
Writers (WGA):
Michael Robert Johnson (screenplay) and
Anthony Peckham (screenplay) ...
Release Date:
25 December 2009 (USA) See more »

编辑 | 删除 成长教育:An Education

fon 发布于:

An Education (2009)

Director:
Writers:
Lynn Barber (memoir)
Nick Hornby (screenplay)
Release Date:
8 October 2009 (New Zealand) See more »
Genre:

乍看很清新,实则极煽情。最后变成了一部励志电影。这就是大多数人所期待着的好电影公式。

编辑 | 删除 Life of Brian

fonfon 发布于:

Life of Brian (1979)

Director:Terry Jones
Writers:Graham Chapman (written by) &
John Cleese (written by) ...
Release Date:17 August 1979 (USA)
Genre:Comedy

荒诞剧。意味深长的隐喻和布景。令人喜爱与追随的Monty Python。

编辑 | 删除 情留热那亚:Genova

fonfon 发布于:

Genova (2008)

Director:Michael Winterbottom
Writers:Laurence Coriat (screenplay)
Michael Winterbottom (screenplay)
Release Date:27 March 2009 (UK)
Genre:Drama

Without reiterating what was said above about this movie, I would li

编辑 | 删除 摇滚帮:Rock & Roll

fonfon 发布于:

RocknRolla (2008)

Director:Guy Ritchie
Writer:Guy Ritchie (written by)
Release Date:31 October 2008 (USA) more
Genre:Action | Comedy | Crime

作为盖·里奇一度的迷恋者,始终会理解其用意,但早期的惊喜已不复存在,震撼也就无从说起。

始终觉得这跟受教育程度有关,内心再宏大,世界始终更大。

编辑 | 删除 苏莫斯小镇:Somers Town

fonfon 发布于:

Somers Town (2008)

Director:Shane Meadows
Writer:Paul Fraser (written by)
Release Date:22 August 2008 (UK) more
Genre:Comedy | Drama

一个波兰来投靠建筑工人父亲的少年,真诚并仗义;一个诺丁汉来的本想离家出走、却被抢得身无分文的少年,成为伦敦郊外一对白天厮混的朋友。对一个巴黎女孩的喜爱是他们最初的共同点。

编辑 | 删除 贫民窟的百万富翁:Slumdog Millionaire (2008)

fonfon 发布于:

Slumdog Millionaire (2008)

Directors:

Danny Boyle
Loveleen Tandan (co-director: India)

Writers:Simon Beaufoy (screenplay) and
Vikas Swarup (novel)
Release Date:23 January 2009 (USA) more
Genre:Crime | Drama | Romance

丹尼·鲍伊变成了一句口

编辑 | 删除 杀杀,更快更快:Kill Kill Faster Faster

fonfon 发布于:

Kill Kill Faster Faster (2008)

Director:Gareth Maxwell Roberts
Writers:Gareth Maxwell Roberts (writer)
Joel Rose (novel)
Release Date:2008 (UK)

有点小概念和小感觉,但为酷而酷,便很不酷。

应该是英国跟荷兰的合拍片。

主角姓oneway,明显是作者强加的主观姓氏,有意思但也做作。

编辑 | 删除 The Bank Job:银行大劫案

fonfon 发布于:

The Bank Job (2008)

Director:Roger Donaldson

Writers (WGA):Dick Clement (written by) &

Ian La Frenais (written by)
Release Date:7 March 2008 (USA)
Genre:Crime | Thriller

抢劫片总是充满了琐碎而带劲儿的细节,尤其是英国片。

伦敦东区、

_fonfon (上海)

女 天蝎座