Septemberose

地震-010

地震-003

地震-012

地震-011

Would you know my name if I saw you in heaven?
Would it be the same if I saw you in heaven?
I must be strong and carry on,
'Cause I know I don't belong here in heaven.
Would you hold my hand if I saw you in heaven?
Would you help me stand if I saw you in heaven?
I'll find my way through night and day,
'Cause I know I just can't stay here in heaven.
Time can bring you down, time can bend your knees.
Time can break your heart, have you begging please, begging please.
Beyond the door there's peace I'm sure,
And I know there'll be no more tears in heaven.

小记:除了失去与被失去,他们还需要什么?勇敢、理性、希望……

除了惊骇与悲伤,我们还需要什么?付出、理解、支持……

他们和我们共同需要什么?爱与坚持、责任与反思……也许更多,

这值得我们每一个人好好想想,因为灾难没有降临在我们的头上,

因为我们还活着。而地震吞噬和掩埋的也不仅仅是在顷刻间灰飞烟

灭的生命,还有那些触目惊心的真相。希望悲剧留给思考残废的我

们不是那冷酷的遗忘——亦如遗忘1976年的悲剧一般。似乎活着的

灵魂与心灵只有在巨大的灾难中才能被纯净,也只有在巨大的严酷

下,人性闪烁出的光芒才能遮蔽人性中的软弱与黑暗。只祈求,那

付出惨痛代价所换取的滴水光辉能一直闪烁着它的光芒。

逝者已矣,长歌当哭。活着的人,唯有痛定思痛,心怀希望。

下面是转自凤凰网的一段文字

来生一起走

——————————————

那个爷爷说过:
  一个很小的问题,乘以13亿,都会变成一个大问题;
  一个很大的总量,除以13亿,都会变成一个小数目。
  现在我们要说:
  一点很小的善心,乘以13亿,都会变成爱的海洋;
  一个很大的困难,除以13亿,都会变得微不足道。

附一些研究地震现象的网站,

想判断地震预测到底能否预测的人可以去看看。

王斌网站(http://sea3000.net/wangbin)

宋松网站(http://sea3000.net/songsong)

陈一文顾问官方网站(http://sea3000.net/cheniwan)

《国家地理频道》——《追踪地震》

Stonerose (康涅狄格州)

女 处女座