Septemberose

编辑 | 删除 Life is wonderful

Septemberose 发布于:

1221832581032525_file

多雨的日子。

透过玻璃窗,看着路灯映照下的夜雨,像雾一样的细雨从天空中落下,旋转着,说不出的忧郁。这样的天气听mr. a-z的音乐也许最适合不过。在他稚嫩清新的声音中,你可以幻想暖暖的阳光像音乐一样自然的流进心灵,然后,它又以它的姿态从你的心灵流淌而出落在你的身上,形成一个肥皂泡一般的小圈圈,让你的思绪在空中随波逐流,飘来荡去。你可以在这首歌曲中,幻想着自己经历了一次午后的散步,在路上,你听到了一对父女的一段人生对话,遇到了一位牵着金毛犬的孤独老人,你目睹了一对情侣的争吵,你看到一个孩子正小心翼翼的捧着一只受伤的鸽子……一段短短的路,就能看到人生百态,也许这就是生活。听着这样的音乐,或许可以对着空荡荡的房子练习微笑,这就是生活;尽管你不在我身边,尽管我孤孤伶伶,但这就是生活;想想身处的世界,无论它多么的不堪,可是它就是生活。

Life is wonderful

jason mr. a-z
it takes a crane to build a crane
it takes two floors to make a story
it takes an egg to make a hen
it takes a hen to make an egg
there is no end to what i'm saying

it takes a thought to make a word
and it take some words to make an action
it takes some work to make it work
it takes some good to make it hurt
it takes some bad for satisfaction

la la la la la la la life is wonderful
ah la la la la la la life goes full circle
ah la la la la la la life is wonderful
al la la la la

it takes a night to make it dawn
and it takes a day to make you yawn brother
it takes some old to make you young
it takes some cold to know the sun
it takes the one to have the other

it takes no time to fall in love
but it takes you years to know what love is
it takes some fears to make you trust
it takes some tears to make it rust
it takes some dust to make it polished

it takes some silence to make sound
it takes some loss before you found it
it takes a road to go nowhere
it takes a toll to make you care
it takes a hole to make a mountain

ah la la la la la la life is meaningful
ah la la la la la it is so wonderful
it is so meaningful
it is so wonderful
it is meaningful
it is wonderful
it is meaningful
it goes full circle

Stonerose (康涅狄格州)

女 处女座