Valentine's Fantasy

心随神动 写日志 | 写影评 | 管理日志

编辑 | 删除 【8.29更新】男星精简短发造型,你钟意哪个?

前言:

从6月中旬开始编辑的专题到现在才发布,一个原因是太懒了;第二,中间去了趟英国;第三就是想搞得齐一点和完美一点再发布,所以耽搁了这么久。

声明:每位影星的附属评论仅代表个人意见;本人能力有限,目前能像出来的男星的短发造型就这么多,欢迎大家补充;怎么说我也花了好长时间和很多心思在这个专题上了,麻烦大家转载的时候注明出处,谢谢。

萨姆·沃辛顿

代表作:《终结者4》

刚柔兼备的外表,“终结者4”中的确是有点

编辑 | 删除 Paul Rudd

valentine 发布于:

Date of Birth 6 April 1969, Passaic, New Jersey, USA

Birth Name Paul Stephen Rudd

Nickname Fred

Height 5' 9" (1.75 m)

Mini Biography

Paul Rudd traveled with his family during his early years because of his father's airline job. He attended th

编辑 | 删除 Moon Bloodgood

valentine 发布于:
撩人的身段,性感的口吻,虽然之前就看过她的作品,不过从终结者4开始,爱上她~~
穆恩·布拉德古德 Moon Bloodgood

穆恩·布拉德古德

编辑 | 删除 【转载】咔嚓,我小的时候

valentine 发布于:

之前看过很多亚洲明星童年的照片,欧美名人的比较少见,今天看见一猛日志,转来供大家参阅。源地址:点我前往

angelina jolie

Eminem

George Cloone

编辑 | 删除 Tobin Bell

Date of Birth

7 August 1942, Queens, New York City, New York, USA

Height

5' 11" (1.80 m)

Mini Biography

Tobin Bell is an American film and television actor who was born in Queens, New York and raised in Weymouth, Massachusetts.

Bell often pla

编辑 | 删除 Sarah Jessica Parker

valentine 发布于:
  Date of Birth25 March 1965, Nelsonville, Ohio, USA

NicknameSJP

Height5' 2½" (1.59 m)

Mini Biography

Sarah Jessica Parker was born March 25, 1965, in Nelsonville, Ohio, to parents Stephen Parker and Barbra Forste (who remarried Paul For

编辑 | 删除 Dan Futterman

Date of Birth

8 June 1967, Silver Spring, Maryland, USA

Nickname

Danny

Height

5' 9" (1.75 m)

Spouse

Anya Epstein (23 September 2000 - present) 2 children

Trivia

Graduated Mamaroneck (NY) High School. Classmate of Bennett Miller. [1985]

编辑 | 删除 Julia Stiles

valentine 发布于:
朱丽娅·斯蒂尔斯 Julia Stiles 写真 #11   Date of Birth28 March 1981, New York, New York, USA

Birth NameJulia O'Hara Stiles

Height5' 7½" (1.71 m)

Mini Biography

Already critically acclaimed for a number of youthful film roles, it's just a matter of time before fresh-faced blonde

编辑 | 删除 Michael Vartan

Date of Birth

27 November 1968, Boulogne-Billancourt, Hauts-de-Seine, Île-de-France, France

Birth Name

Michael S. Vartan

Height

6' (1.83 m)

Mini Biography

Michael Vartan was born on 27th November 1968 in France, the only child of a Bu

编辑 | 删除 Ryan Reynolds

Date of Birth

23 October 1976, Vancouver, British Columbia, Canada

Birth Name

Ryan Rodney Reynolds

Height

6' 2½" (1.89 m)

Mini Biography

Ryan is the youngest of four children. His father, Jim, was a Vancouver food wholesaler. His mother

valentine (宁波)

男 处女座